Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägra.


och så kom hägringen
den hettade mina fötter
och skingrade moln

men inte kunde jag förmå att se
dess föreställning.




Fri vers av Skosnöret
Läst 507 gånger
Publicerad 2010-07-10 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret