Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livschock...


sömndruckna ögon vaknar

världen förminskas ner
till en enda liten solstråle

glimmande ögon och andetag

en sekund, en minut och en timme
förfaller till betydelselösa ord...

ingenting flyter, skaver, bränner, äter sig in i märgen

tankar... förväntningar...
svävar, drömlikt och fantastiskt

när ett av livets första andetag
plötsligt finner sig i frihet

från så mycket ingenting
till så mycket rörelse
andetag, ljud... frihet...

en smärre chock...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen