Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Live fast die young

En förlängd pubertet
upp till 60 års ålder
För vissa växer visst aldrig upp.

Vi suger på vårar imaginära tummar livet ut,
Och hajar inte att barndomen är över
förrän livet är slut
och döden(en underlig clown med dödskalleperuk)
följer oss dit
ut
till ett vattendrag som söver
tills bläcket tar över
vi hoppas, alla svarklädda vänner
att du på vägen dit fann
din
eviga lyckas
fyrklöver.




Fri vers av Noy
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-07-05 03:54



Bookmark and Share


  Fru Fralla
JAA! Det är ju FÖRLÄNGD PUBERTET jag drabbats av!! Äntligen fick jag svar! Tack för denna!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Noy