Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsflykt

Natten tömmer sitt bläck över staden
Gör sitt bästa för att
Skrämma oss
som står i där i köraden

För att komma in på den där
coolaste klubben

Så du får hålla min hand
och smaka min svett
tillsammans när vi dansar blir
den tunga basen
lätt.

och sen
när drinkarna tappat sin smak

Se vart det lett

Livet har tappat sin Vardags Etikett




Fri vers av Noy
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-07-05 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noy