Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upprepade misstag

tröstlös
som en skadeskjuten fjäril
hickade hon hysteriskt

om honom(den jäveln)
om henne(den slynan)

om
hat

senare

leende
- han vill ha mig!

igen




Fri vers av Noy
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noy