Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

En hand smeker ett ansikte, hudarna skälver vid beröringen,
en euforisk gränslös bjudning pågår i intimiteten.
En tveksamhet av obefriande tvivel senare och magikernas illusioner
tyner bort som en grekisk badtoalett när strömbrytaren slås på.
Beröringen fortsätter men själen lämnas oberörd, skapandets makt har gått förlorad.
Själslig värme ges till alla men mottages bara av den troendes öppna hjärta.
Som dagsljusvampyrer härskar de odöda älskarna och blodtörstande bekräftelse
måste dagligen mutas, annars är förtviningen kommen.




Fri vers av Steffe
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steffe
Steffe