Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon ansågs på sin tid vara den lätta konversationens mästarinna.


Mrs Simpson


Som lätta bubblor studsar den
spirituella konversationen.
Kvicksilversnabba repliker
svävar som lyckliga maskrosfrön.
Middagsgästerna vet vad som
förväntas av dom.
\"Inga obehagliga samtalsämnen,
absolut inte tal om döden, sjukdomar
eller annat som påminner om vår
kommande förgänglighet.\"
Denna outtalade regel efterlevs rigoröst.
Allt är lappri, kravlöst och förtjusande.
Vad annat kan man vänta?
Det här är de \"lyckligt lottades\"
middagsbjudning.

Ett tänkt scenario, en utopi.
Å, mrs Simpson, tänk att få leva på \"din\" tid!
När det ansågs självklart att gästerna
skulle hjälpa värdinnan att göra
festen \"lyckad\"!

Nä, jag \"skiter\" i alltihop
och plockar hallon istället.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-07-05 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP