Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon ger mig njutning




Din själs bild avspeglas i dina ögon
Gnistrar och skiner,

Och jag bländas

Av en komplett tillfredsställning.




Fri vers av Patrick K
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-05 19:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Wow...där föll jag raklång...älskar det här dramatiska tidlösa varma- mmmmmmmmums!!!!
2007-07-18

  mia.här å nu
en poets ögon ser det vackra
2007-07-16

  frökenjulie
ögon säger och visar mkt..
vackert skrivet. :)
2007-07-05

    Brell
Njutningsfull läsning
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K