Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frimärket


Jag är en kvarleva
från fornstora da´r.
En kuriositet.
Icke uppkopplad.
Som köper frimärken.
Frimärken!
Vem behöver sådana
när man kan mejla
på en halv minut?
Är nog den sista
generationen som känner
glädje och lust att
hålla i en penna och
luta den mot ett blankt ark.
Fast det är ju klart,
när det väl är nedskrivet,
frankerat och postat,
så finns det ju ingen återvändo.
Ingen raderingsknapp.







Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-07-05 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP