Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kremering


Har alltid tänkt mig att begravas i kista.
Kremering känns så oåterkalleligt.
Jag vet att kroppen bara är ett skal,
som härbärgerar våra själar,
trots det, kändes det fel.
Men jag har tänkt om.
Att kremeras och strös ut
för alla vindarna är min önskan.
Jag vill att både kropp och själ
ska befrias. Bli ett med naturen.
Men det är ingen brådska,
jag har lite till att uträtta.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-07-05 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP