Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vad det är, vad det ska bli eller vad det var tänkt som. Jag skrev bara av mig. Det är bara ren saknad.


bara ord

Inget jag gör kan få dig att stanna
Inget jag säger kan få dig att välja rätt
Hörde du mig aldrig ropa? Att jag älskar
Dig trots fel och brister.

Jag lovade mig själv, du skulle aldrig
Få se mig gråta. Du skulle aldrig heller få mig att gråta.
Det skulle inte behövas – när det alltid skulle vara vi.

Men du glömmer att jag har sett dig, skådat
Dig – att jag kan varenda vrå av dig och
Jag vet vad du menar fast du alltid är så tyst.

Du var min änglavakt
Alltid var du bredvid
Och du tittade på mig
Och jag visste när jag gjorde fel

Du sa att du älskade mig
Och jag skulle kunna döda
För dom orden idag.




Övriga genrer av pophell
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pophell