Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville vara allt.

Ville vara något vackert, ville vara allt för dig.
Ville vara det största för er, ville vara allt.

Ensam,
trångsynt.
December börjar bli kallt.

Kylan smärtar,
men är inte värd något mer.
Vågar inte be dig värma mig.

Tänk om du försvinner?
En illusion som blivit ett beroende.
Du är för vacker, på tok för ren.
Vill inte vara den som smutsar ned.

Så jag håller mig på avstånd,
nöjer mig med att titta.
Ville vara något vackert,
ville vara ditt allt.




Fri vers av pophell
Läst 349 gånger
Publicerad 2004-11-09 23:20



Bookmark and Share


    Pezina
"Vågar inte be dig värma mig."

"Ville vara något vackert,
ville vara ditt allt."

Skön poesi! Jättefin stämning du har skapat i dikten. :) Något uppgiven melankoli som åker rakt in i hjärtat.
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

pophell