Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låttext. Skriven en söndagmorgon, bakfull och skrivsjuk på min balkong.


Innan

Vers 1.

Innan vi går hem, du till dig eller vi till mig.
Innan vi ramlar i trappen och skrattar i hallen.
Innan jag faller och innan du fångar, innan jag tar av mig och innan vi hånglar. Innan vinet hunnit avta och vi har kjedjerökt klart på min balkong, stockholmssolen vandra sakta förbi min knut. Innan du går, innan du gått.

REF.
Förlåt mig, förlåt oss.
Förlåt allt vi kommer göra mot varann.
Förlåt det bittra, den ljuva bitterheten.
Förlåt oss, innan vi vet.
Innan vi visste vad vi blev.


Vers 2. Innan vi tar pendeln och jag ligger i ditt knä. Innan du säger att jag luktar vin och halkar med tungan på en bokstav i mitt namn.
Innan jag blir Marylin och du Stallone, förälskade i en svartvit, solblekt filmdröm. Innan eller efter, innan vi gick av.
Näckrosdammen, en fyllepromenad.
Innan morgondagens bakslag, innan min dagen efter serenad.

REF
Förlåt mig, förlåt oss.
Förlåt allt vi ska göra.
Förlåt allt jag kände och
Allt jag glömde. Innan vi vet,
Innan vi såg vad vi blev.

Förlåt
Förlåt
Förlåt


Stick.
En natt, två nätter.
Sommardröm vad du förstör.
Kalla lakan när du gått
Kalla nätter förlåt oss




Fri vers av pophell
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-07-05 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pophell