Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanitära olägenheter


Klippdockor
Sover djupt
i sjukskrivna sagoslott

Drömeld
Går vilse
i perfekta rum




Fri vers av gycklarpoet
Läst 551 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 15:21



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Den här fastnar jag för direkt! \"Sanitära olägenheter\" snygg titel på en sjuk tillvaro där i klippdockans värld i det sjukskrivna sagoslottet!
Tar fram lite \"Radar\" ur rockärmen o sprutar på olägenheten...*psss..borta*;)
*Applåd o bokmärkes*
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

gycklarpoet