Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningskikaren


Välkammad paradox
klistrar fast sin fanatiska mustasch
och osäkrar
jokern i livets kortlek

En döende cirkus
stapplar runt på allt för höga styltor
i en värld
som ligger lågt




Fri vers av gycklarpoet
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-07-07 09:39



Bookmark and Share


  ospray
\"osäkrar jokern i livets kortlek\"
Den här gillar jag jättemycket =)
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

gycklarpoet