Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandlåda


Riktiga människor
Leker dockor

Mentalsjukhusen har flyttat hem
Till oss alla

Tvångströjor reas ut
Året om




Fri vers av gycklarpoet
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-07 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gycklarpoet