Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[vilda vågor]


lyktgubbar och drakbloss


med munnarna på vid gavel
fladdrar tankarna ut
och evaporerar i evinnerlighet

som att gömma en nyckel
till en olåst dörr
längst ner i fickan

bland tobaksblad och små vita piller

metaforens morfin metastaserar
metamorfosens forsande metan
till tungmetall


lipar*

bara ett försök att fånga
ett irrbloss
genom att sätta en krok i tungan

det sipp r a r u t

men ord är överbetonade
underkomponerade
skapade tvärsigenom ögats strängar

brister

jag låter hennes rosett
rinna ner över ryggen
och kysser eldflugor
i hennes skrattgropar




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-25 15:04



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
den här gör sig rätt i slam! bra knåpat, riktigt bra,.
2007-07-25

    Charlotte S
Mäktigt!
2007-07-25

  himlens hemlighet VIP
både färg och luktlös
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP