Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så jävla själviska

Du tycker att jag är osympatisk.
Jag tänker att man blir som man umgås.
Nu vet du hur det känns.
Att den som man verkligen bryr sig om,
den man vill vara nära,
den som man älskar
inte bryr sig ett piss.
Varför ska jag bry mig?
Varför bryr jag mig?
För jag gör ju det. Även om du inte fattar det...




Fri vers av Teop
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-07-07 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop