Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslöst, jag vet

mina probem är små
ilandsproblem
i jämförelse med dina
eller hennes, eller hans
jag vet det
att dom är patetiska och oviktiga
jag har det bra
vad gör fyra kilo?
vad gör ett litet sår i hjärtat?
vad spelar ett svårt val för roll?
om man jämför med en död mamma?
eller med våldtäkt?
eller självmordstankar?

men min lilla svarta prick blir totalt mörker
för jag tittar på den med ett förstoringsglas




Fri vers av Teop
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-07 01:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tänkvärd och alldeles jättevacker
2007-09-03

  poetryGirl
jag tycker den är bra
2007-07-07

  ospray
Så sant så sant
starkt o tänkvärt jag applåderar !!!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop