Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nån slags längtan

ja, jag sväljer
du har lärt mig det
det blir mindre kladdigt så
ja, jag kan ta hela jävla kuken i munnen
eller, halsen
deepthroata mig bäst du vill
vi har ju tränat bort min kräkreflex
du & jag
jag har fått ganska bra kondis nu
av att gå de 6 kilometerna hem
varje morgon innan din sambo slutat sitt nattskift
nej, jag kan inte varje kvadratcentimeter
av din kropp
utantill

men jag kan alla sprickor i ditt tak




Övriga genrer av Nancy
Läst 633 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-07 17:31



Bookmark and Share


    bedragare
fint! applåd!
2007-07-14

  Ola Rydberg
Rå och brutal
som slår en mitt i den poetiska reflexens
knä !!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Nancy
Nancy