Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i fas med huden

jag tuggar plast
svider som fan i ögonen
mina händer luktar rök

jag tänker:
du luktar nog tvål
jag tänker:
vilket slöseri på kroppslukt

jag vill att du ska lukta blod, svett och blöt polyesterblandning mot kropp




Fri vers av Nancy
Läst 367 gånger
Publicerad 2008-04-08 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nancy
Nancy