Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punktpunktpunkt

jag är äcklig
jag sliter håret av huvudet
eller så hoppar håret av huvudet
för jag är så äcklig
jag vet inte

jag slängde mina sista cigaretter i havet idag
sen träffade jag svanar
då blev jag rädd och gick

två var vita
två var grå




Fri vers av Nancy
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-08 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nancy
Nancy