Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske en apelsin

jag känner att jag skulle behöva
förstärka
vissa ord
så att du kan förstå mig i mitt sammanhang

jag känner att jag skulle behöva
ignorera
vissa ord
tyst tyst tyst tyst tyst tyst tyst tyst tyst tyst tyst

hon har bägge fötterna på jorden
brukar hon flyga annars eller?




Fri vers av Nancy
Läst 373 gånger
Publicerad 2008-04-08 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nancy
Nancy