Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dörr

det

är

mellanrummen.

ord är bara ljudeffekter
eller i detta fallet
visuella specialeffekter




Fri vers av Nancy
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nancy
Nancy