Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nerblött stålvägg

Vilket sound!

Som ett toppmöte på hög nivå

När pannan kysser väggen

Och blir blå så blå











Fri vers av akseli
Läst 570 gånger
Publicerad 2005-03-26 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli