Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstigt..att vi varända sommar ska stå här och tycka att det är underligt att det kommer så mycket vatten... uppifrån....;)


Vatten, stan är full av vatten...

Det är bara så ljuvligt,
så underbart!
Och så ofattbart....
...det var ingen som sa att det skulle komma så mycket regn...på en och samma gång....

Grönska så långt ögat kan nå
luft som kan andas och som uppskattas av få.
...., men

Vatten, bara massor utav vatten.....visst nu är det för mycket....
Men vadå? Vi är ju så förbannat underliga....
Helt plötsligt öppnar sig portarna och regnet vräker ner och där står vi...
men oj,,,vad mycket vatten...nämen oj vad det regnar...!?
Hallå! 
Naturen är ju sådan!
skulle det vara något nytt?...helt plötsligt....;) hm?

Solen skiner...
solen går i moln.
det oskar...
det blixtrar...
och..det regnar...

Har vi inte lärt oss det ännu?

Så fruktansvärt oförberedda....
man kan ju undra...i ett land som Sverige
Hur kan vi stå som handfallna när regnet öser ner och det blir vattensamlingar överallt....
kaos...bara föranmnet....

Kanske är det på tiden att vi oxå inför "regnperioder" här...

bara en liten tanke....;)




Övriga genrer av hellen
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-07-08 00:28



Bookmark and Share


  ospray
Bra tänkt , jag brukar fundera när all snön kommer
allt lamslås som om det aldrig hade snöat förut

Gillar den här !!!
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen