Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kul att försöka måla bilder man har på näthinnan i ord...


jätten


En jätte reser sig sakta

ur skogsbeklätt berg

där han legat i tusende år

borstar från sina väldiga axlar

granar som stickor


I dalen han sätter sin ena fot

tiden är mogen för honom

att gå




Fri vers av Marreb
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb