Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett liv kanske jag?


Tomma fotsteg

Ser de tomma fotstegen som snabbt trillat fram över golvet,
ut bort mot den ensamma tanken som lillan såg flög över vidderna...
Hon hoppar och flyger hon kan trolla, hon kan andas, hon är fri.. fotstegen fortsätter fram tills den dag du lär henne att hon inte kan.. förstör inte.. hon kan, hon vill, hon vet....




Fri vers av Söndertrasslad Malib
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-03-26 18:26



Bookmark and Share


    zapatista
fotsteg som trillar - vackert.
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Söndertrasslad Malib