Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad en människa kan skada


Ett svunnet liv

Allt de brände,
Ord ur ett svunnet liv, ur en annan människas tankar,
de brände orden på ett blekt papper,
orden, skrivna med de vackraste av tankar,
med den sorg och lycka bara en dröm kan skänka, men de brände det de brände allt.. en tanke... ett ord... ett liv...




Fri vers av Söndertrasslad Malib
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-03-26 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söndertrasslad Malib