Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
True love never ends;)


DU & jag

Jag behöver dina ord,
din närhet som jag kan känna genom själ och genom kropp,
din axel att gråta mot,
din hand som smeker min kind,
dina läppar som kysser mina,
din kärlek som du givmilt skänker till mig,
du så att du och jag kan bli vi...




Fri vers av Söndertrasslad Malib
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-03-26 18:28



Bookmark and Share


    Tussilago
Mycket fin och stämningsfull dikt! Detta blir allt en favorit!
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Söndertrasslad Malib