Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigande tiger

En tigande tiger med ränder av sammet

Tigande tam, tiggande tyst

Tig tiger

Tills tiden tar tag

Tig






Fri vers av akseli
Läst 723 gånger
Publicerad 2005-03-26 18:30



Bookmark and Share


  Knas_
gillar!
2005-03-26

  madinsane
hmm.. det där känns igen! ;)
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

akseli
akseli