Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E skriven som en låt, finns inspelad på datorn. men sångare och gitarr skrev under en tid då jag kände mig otroligt övergiven


Faller allt

Du undrar säkert varför jag skriver efter all den tid som gått...
Du kommer inte få något svar , jag vet faktiskt inte själv...
Jag önskar att jag skrivit tidigare och fått dig att inse att vår barndom inte e över än...

Men.. Förr eller senare faller allt men våra roller förändras aldrig..

Jag skulle vilja visa dig de gömda stigarna.. de försvunna sjöarna.. de bortglömda ängarna.. men du blundar

och vill inte se...Du har alltid tittat bort.. inte insett att allt finns framför dig.. det har det alltid gjort...

Men förr eller senare faller allt.. men våra roller förändras aldrig..

Jag önskar att Tiden som runnit ut ska finnas kvar.. du vet att Tid är värdefull.. Men du tar inte hand om den.. tänk om du Kunde se dom gångna timmarna .. de bortglömda dagarna och de Borttappade åren... Då kanske du skulle inse att Tiden är mer värdefull än man tror...

Men.. Förr eller senare faller allt.. men våra roller förändras aldrig...




Fri vers av Söndertrasslad Malib
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-03-26 18:30



Bookmark and Share


  mjuk
Desa ord gillade jag att läsa.Väldigt tydligt skrivet.Kan inte säga att jag varit med om nått liknande men det du skriver är så sant.
2005-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Söndertrasslad Malib