Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pellegurer

Är det möjligen några helt onödiga
smådetaljer som saknar betydelse?
Eller är det just dessa små ting
som gör livet värt att leva?
Kan någon svara på det?
Jag vet bara att de finns.
Det kanske räcker så?
Och jag är så glad för det.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-07-10 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP