Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling på vågen, vart tog du vägen?


Jag letar efter dina hårstrån

Kring duschdraperiet



Handfull med kärlek

Kring avloppets mynning



Tror aldrig att det varit så rent som nu




Fri vers av blanc
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-11 19:28



Bookmark and Share


  stella
Underbart och öppet för tolkning. Imponerande!
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

blanc
blanc