Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kassettboksberoende


Jag är en oberoende,
kassettboksberoende människa.
Har ständigt en bok i örat.
Romaner, deckare, biografier,
memoarer, dikter, you name it.
Två, tre böcker i veckan ungefär.
Är oerhört beläst.
Stamkund på \"bibban\".
Glömsk är jag också.
Lämnar ofta tillbaka \"böckerna\"
alldeles för sent.
Då får man betala förseningsavgift.
Det är jag som betalar
bibliotekspersonalens löner.
Men, nu, efter tolv år
vill jag bli fri!
Hur gör man?
Finns det stödgrupper för
såna som mig?




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP