Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arne är en av mina möss...


Till min Arne

Arne din knasboll
det spelar ingen roll

att du smakade på min vän
för hon gick hem sen

du är så söt med dina små ljud
små sändebud

när du vill ha kex i hand
i ditt lilla mini-land

Arne, du är så kul
Du har varit min sen jul

Jag hoppas du tycker om mig
för jag älskar dig...




Fri vers av Yeraline
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-11 21:04



Bookmark and Share


  Jessi
*applåderar* Som en sann djurvän jag inget annat än att älska denna =)
2007-07-22

  ordterroristen
naww vad sött ^^ fint att du tycker så mycket om ditt djur - själv har jag inga problem med djur heller, men en mus hade jag nog aldrig skaffat. Varför lockade det dig?

mvh
/osse.
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Yeraline
Yeraline