Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här texten handlar om mig och min pojkvän kamal, som är den underbaraste personen i världen...


Du stal mitt hjärta

När du och jag träffade varandra
så stal du mitt hjärta
jag sa att jag älskar dig
redan första dagen
vi är en och samma du och jag
och andra dagen
sa du att du älskar mig
då gav du mig ditt hjärta
som tack för mitt...




Fri vers av Yeraline
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeraline
Yeraline