Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta hände faktiskt! (och min hund är jättesöt!)


tanten på cykeln

tanter är snälla människor tycker jag
men just idag
kom en cyklande tant
vad hon sen sa trodde jag inte var sant!
vilken ful hund!
jag tänkte en sekund,
sen blev jag arg
jag morrade som en varg
e du blind din idiot?!
hon vände näsan mot
sen cyklade hon bort
och jag förstod inte nått...




Fri vers av Yeraline
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-08-12 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeraline
Yeraline