Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustna strängar



I natt brast den femte strängen.
Jag låg vaken och hörde dess
kvidande svanesång.
Ett tonande, gnisslande A.
Det var som talade plötsligt gitarren
till mig med sprucken stämma;
\"Spela på mig, spela, innan det är för sent,
låt tonerna få plats i ditt liv igen\"
Så ytterst märkligt.
Det brukar annars vara den fjärde
strängen, som ger brister.
Det har nog varit för många
\"mollackord\" sista tiden.
Måste höja stämningen.















Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-12 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP