Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är livet

Jag ser allt
Allt jag saknat i dig

Jag vill leva
Jag vill vakna
Jag vill Älska
Jag vill somna
Jag vill göra allt med dig

För du är allt jag nånsin önskat mig
Alla år som jag väntat på att få träffa dig
För du är som själva livet, du är som själen

Du är fröet som växer i mitt hjärta
Du är havet som tar mig iland

Så kom hit med ditt leende, kom hit med ditt skratt
Så ska jag leva mitt liv med dig...




Fri vers av almqvizt
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-03-27 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En riktigt varm kärleksdikt! "Havet som tar mig iland" är alldeles i särklass!
2005-03-27

  madinsane
jag kommer.. genast! ;) ömt ömt och vackert!
2005-03-27

  Bella
Vackert...
2005-03-27
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt