Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svammel


Dröm

En stor tomhetskänsla söker mig
när jag får vakna här utan dig

Viskar så tyst ditt vackra namn
när jag mitt hjärta vill lägga
i din varsamma hand

Min längtan min åtrå efter dig
finner ingen tröst
när du inte är här hos mig

Vill så gärna
måla den vackraste bild till dig

Vill så gärna
tonsätta den ljuvaste melodi för dig

För du är drömmen
du är längtan
som jag föralltid
önskar ha här hos mig




Fri vers av almqvizt
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-03-27 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt