Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte så bara... därför att det handlade om just dina händer...väla smekor där du framkallar helheten...


den gången smekte du bara med händerna...


så smekte med dina händer
att du hastigt rodnade mina kinder
strippade mina nymornade klädnader
och blodströmmade min tjänare

din lustnads förtrogne

ännu en gång




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-13 17:16



Bookmark and Share


    Brell
Detta smekte lusten utan händer så jag nästan kände händer....
2007-07-16

    Nattviol
det händer... ibland
att händer... gör underverk
händelsevis... med nymornade
kroppar.. och tjänstefolk som
alltid... ställer upp..
gör händer och kroppar glada
och redo att ...ta tag... i den
nya dagen som gryr
återigen
=o))
2007-07-13

  glittertindra
tillfället när man hämtar glädje hos varandra... :) fint skrivet...
2007-07-13

  Madjori
Kan läsas om och om igen...mycket sensuell och mjuk text...
2007-07-13

    Maria Malm
Sensuellt vacker..
2007-07-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Sensuellt på ett sätt som inte äralltför tydligt, bra metaforer om vi kallar dem så! :)
2007-07-13

    Bögen
Mm, sensuellt... och du skapar det genom ditt sätt att använda språket. Du bänder orden - till sensualism!
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk