Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslornas Spegelbild

Det är du
som får mina lungor att andas

Det är du
som får mina drömmar att drömmas

Känslornas spegelbild
får mig att förstå

Att du är den bild
jag alltid önskat mig att få

Sinnenas oemotståndliga åtrå
som bara du
kan få mig att vilja uppnå

Ditt hjärta fyller min själ
vill vårda det
och smeka det i min kupade hand

För bara du
kan få mig att känna
och leva som en kärleksfull man




Kommentarer





Fri vers av almqvizt
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-03-27 23:42



Bookmark and Share


    Tussilago
En varm och fin dikt. Blir lite kär när man läser den :)
2005-03-27

  Bella
Så romantiskt och vackert...
2005-03-27
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt