Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna av dig

Bilden formar dom vackraste ord
den vackraste saga jag någonsin läst

Ett hjärta så varmt
som den finaste bomull på en sagoäng

Ett leende som får mig att
fälla den ljuvaste glädjetår

En kropp som är det
kramgoaste jag nånsin kännt

För bilden av dig
Drömmen om dig

Får mig att åter börja älska
Får magen att åter börja pirra

För du
bara du
är den enda
jag bara drömmer och längtar om just nu




Fri vers av almqvizt
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-03-27 23:45



Bookmark and Share


  Bella
Längtar efter dig... *L*
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt