Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömbild


Mötet i solnedgången del1

Det är en ljuvlig varm het sommarnatt, sitter på sandkullen med min gitarr följer den rödgula solnedgången som försvinner bortom horisonten ner i havet...
Du sitter där i sanden med din vita underbara korta klänning, ditt hår lyser upp i mörkret din hud är så vackert solbränd..du trampar försiktigt med dina fötter i det ljuvliga vattnet..du vänder ditt huvud mot mig ler med dina vita tänder.
Jag sväljer tungt, tappar min gitarr glömmer bort den rödgula solen.blicken riktas bara mot dig kan inte släppa dig du är så vacker så.
Ser att dina bröstvårtor står hårda mot skuggljuset du vänder dig igen mot mig..slänger dit hår och tar av dig klänningen, du vandrar sakta ensam ut mot vattnet vänder dig om för att se om jag tittar efter dig, våra blickar möts du visar att du vill ha sällskap du vill att jag kommer ut till dig i vattnet....ser mig om försiktigt för att se så att ingen ser oss,nyper mig försiktigt i armen...tror inte att det är sant....jag slänger av mig kläderna, rusar ut fram till dig i vattnet tar din hand möter din blick känner din hud.....




Prosa (Novell) av almqvizt
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-03-27 23:48



Bookmark and Share


    Cecilia Andersson
Oh my god, var är fortsättningen på den här sagan.. I mina drömmar om inte annat, du fick fantasin att flyga iväg.
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt