Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen

Jag krossar alla minnen imin hand nu. Nu idag. Jag har bestämt.
Jag ska gå vidare. Jag ska glömma dej. Jag ska glömma allt det vi var.
Jag är så trött på dej. På oss. På minnena. Jag krossar minnena nu. Just nu.
Fuck off. Du är borta ur mitt liv nu.




Övriga genrer av Katriina
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katriina
Katriina