Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

misstag

Jag vill inte vara utan dej men just nu känns det
som att jag inte känner dej

När vi träffas säger vi inget till varandra
Vi tittar knappt ens på varandra
Ett enda misstag och allt blev fel
Just nu är det kanske bäst om vi är ifrån varandra ett tag
Kanske borde låta allt va och bara glömma dej
Men det är inte varje dag man glömmer sin bästa vän så lätt

Bästaste, du har vart allt för mej i ett år..
Men vill du fortsätta vara det?




Övriga genrer av Katriina
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-08-01 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katriina
Katriina