Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek

Hon ser tillbaka, men blundar genast
hon känner att utan honom, så är det tungt att leva
hon hatar svek, hon sågar otrohet
men hon vet att hela skiten är bådas fel




Övriga genrer av Katriina
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-07-13 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katriina
Katriina