Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tröttnade på alla lögner efter så lång tid, men orkade inte göra något åt det. Vart ord ist..


sanningen

Det du gorde mot dem
Det är oförlåtligt
Jag vill bara veta varför
Så kanske jag kan älska dig igen
Jag vågar knappt röra vid dig
Det är fruktansvärt att veta
att du kunde göra något sånt
Mot någon jag faktiskt älskar
Men värst av allt va nog ändå
Att du döljde det så länge
Du ljög för mig.
Men du ska veta
att hur rädd jag än är
hur sårad och besviken jag än blir
Så finns alltid chansen för oss två kvar
Snälla, svik mig inte mer




Övriga genrer av Katriina
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-12-17 02:42



Bookmark and Share


  Sadhistory
Sätt ut punkt och kommatecken så blir den här mycket bättre.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Katriina
Katriina