Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fryser inom mig




Jag fryser
Jag är kall inombords

Jag ryser
Ingen att vända sig till längre

Det svider
Mitt hjärta krymper

Jag lider
Hur kunde du försvinna?





Och all den värme jag gav dig, den tog du med dig…




Fri vers av Patrick K
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-14 23:50



Bookmark and Share


    Lindizz
åh denna text går rakt in i hjärtat..sorgligt, berör..
2007-07-24

    Bodil Sandberg
Den här dikten går rakt in...kanske för att jag just nu befinner mig i just denna kyla som du så innerligen beskriver....kanske för att mitt hjärta just nu känns som ett litet russin på grund av vissa omständigheter...men också för att du för fram det jag skulle vilja ha sagt och inte finner ord för - tack!!!!
2007-07-15

  frökenjulie
usch alltså det låter inte så bra..
finns här om du vill prata, om det skulle hjälpas..

vacker och sorlig.
2007-07-14

  tingeling
Suttit och tänkt länge nu, du beskriver en känsla jag känner igen men aldrig tänkt på.. jag vet att kylan kommer när någoln går, men inte tänkt på att personen tar med värmen. Väldigt tänkvärt. Du skriver vackert och orden flyter på. Denna gillar jag definitivt.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K